rafaelo
Rafaelo
Vynikající cukroví, které se co do chuti může měřit s originálem.
Postup přípravy receptu:
Cukr vanilkový i moučkový dáme do misky, společně s máslem a vodou. Necháme rozpustit ve vodní lázni. Směs necháme vychladnout na pokojovou teplotu a přidáme postupně sušené mléko a strouhaný kokos. Vzniklou hmotu dáme do chladničky alespoň na 2 - 3 hodiny ztuhnout.
Z tuhé směsi tvoříme kuličky a do každé zabalíme oloupanou mandli. Kuličky rafaelo obalujeme v kokosové moučce a pak necháme v chladu zatuhnout.
Před podáváním naaranžujeme rafaelo do papírových košíčkůIngredience:
| mletý kokos | 120 g |
| cukr moučka | 250 g |
| vanilkový cukr | 1 balíček |
| loupané mandle | 1 balíček |
| voda | 1 dl |
| sušené mléko | 250 g |
| máslo | 250 g |
na obalení:
|
|
| strouhaný |

